Privesessie Mediamiek

Een privésessie mediamiek met Xander biedt diepgaande begeleiding voor levensvragen en energetische healing.

Privé Sessie Mediamiek

Wat is een privésessie mediamiek met Xander?

Tijdens deze sessie maken we contact met je hogere zelf en andere energiebronnen, zoals gidsen, voorouders of dierbare overledenen. Dit contact biedt je helderheid en inzichten, waardoor een proces van loslaten en heling kan beginnen. Deze heling kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, waarbij de ervaring leert dat disbalansen op al deze niveaus vaak met elkaar verbonden zijn.

Wat levert een privésessie op?

Een privésessie helpt je om disbalans op alle niveaus te herstellen. Daarnaast kan het je richting geven en antwoorden bieden op vragen over je levenspad, relaties, carrière en persoonlijke groei. Het doel is niet alleen het vinden van antwoorden, maar ook het herstellen van je energetische harmonie en het versterken van je innerlijke kracht en autonomie.

Hoe verloopt de sessie?

De sessie begint met een afstemming op jouw energieveld, waarbij Xander mediamieke waarnemingen gebruikt om belangrijke boodschappen voor jouw heling en groei door te geven. Dit wordt gecombineerd met gerichte healingstechnieken, afgestemd op jouw specifieke behoeften, zoals beschreven op de pagina over holistische healing.

Algemene en praktische informatie: 

Direct contact opnemen?