Laden Evenementen

Opleiding Holistisch Healer

Ontdek jouw unieke kwaliteiten als Mens en Healer

Holistische Healing erkent de mens als een geheel, waarbij de onderliggende oorzaken van problemen op diepere niveaus worden aangepakt.

Wat is de opleiding Holistisch Healer?

In de opleiding Holistisch Healer leer je verschillende aspecten van het menselijk bewustzijn te herkennen en te onderzoeken. Er is veel aandacht voor het onderbewustzijn en het verdiepen van de verbinding hiermee. Daarnaast leer je unieke technieken die je zowel op jezelf als op anderen (professioneel) kunt toepassen.

Wat levert het op?

Deelname biedt een krachtige impuls voor je persoonlijke groei en bewustwording. De opleiding is een helende reis naar diepere lagen van je (onder)bewustzijn. Door deze lagen te onderzoeken, ontstaat niet alleen innerlijke heling en diepgang, maar ontvouwt zich ook een nieuw potentieel werkveld. Je leert diverse technieken toe te passen op jezelf en anderen. Daarnaast krijg je praktische tools om je eigen energie en die van je eventuele werkruimte te monitoren en schoon te houden, wat van groot belang is.

Hoe gaan we te werk?

De opleiding Holistisch Healer bestaat voor 80% uit praktijk en 20% uit theorie. Er wordt veel aandacht besteed aan de binnenwereld en het onderbewustzijn, waarbij Xander je begeleidt op een innerlijke reis. Je werkt vaak in tweetallen om de nieuwe technieken direct in de praktijk te brengen.

Voor wie is het geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor mensen die de innerlijke roep voelen om grenzen in zichzelf te doorbreken. De reis die je maakt, is in de eerste plaats voor jezelf, met de mogelijkheid om de opgedane inzichten en technieken in de praktijk toe te passen. Dit is echter geen vereiste om deel te nemen! Twijfel je of deze opleiding bij je past? Neem dan gerust contact op met Xander voor een vrijblijvend overleg.

Xander als Teacher

Xander heeft meer dan 20 jaar ervaring als Holistisch Healer en Teacher. Hij heeft tienduizenden uren besteed aan het onderzoeken, helen en verdiepen van zijn eigen (onder)bewustzijn. Zijn leven kenmerkt zich door vele transformatie- en zuiveringsprocessen. Als Healer en Teacher heeft hij duizenden mensen individueel en in groepsverband begeleid bij hun eigen ontwikkeling en veranderingsprocessen. Zijn nieuwsgierigheid naar het activeren van het menselijk potentieel is onbegrensd, met een bijzondere interesse in onderwerpen als alchemie, TAO, levensfilosofie en psychologie.

Deelname in een groep

Deelname aan de groep is niet alleen waardevol voor jezelf, maar dient ook als aanvulling op de individuele sessies. Het helpt je de technieken eigen te maken en in de praktijk toe te passen. In korte tijd krijg je toegang tot een schat aan kennis, ervaring en vaardigheden, waarmee je jouw bestaande dienstverlening kunt vernieuwen of versterken. Misschien voel je zelfs de roep om een geheel nieuwe praktijk te starten?

Vraag en antwoord over de opleiding

Klik op de vraag voor het antwoord.

Het programma bestaat uit zeven lesdagen waarbij er telkens een nieuw en/of opvolgend thema en deel van ons bewustzijn wordt besproken, ervaren en waar nodig getransformeerd. Tijdens de lesdagen leer je unieke technieken die je zowel op jouzelf als op anderen kunt toepassen. Hierdoor krijg je tools aangereikt om continuïteit en groei van je eigen bewustzijn mogelijk te maken.

  • Je leert werken met levenskrachtenergie (Chi, Ki) om energetische blokkades op te sporen en te herstellen. Deze techniek werkt zeer goed bij klachten in gewrichten, bekkengebied, rug- en hoofdpijn. 
  • Je leert systemische disharmonie in het familiesysteem te harmoniseren in een groep en een -op- een setting.
  • Je leert een krachtige, door Xander zelfontwikkelde techniek, die toepasbaar is in het veld van het onderbewustzijn om ‘oude’ emotionele overtuigingen te elimineren en jezelf ervan te bevrijden. Het resultaat is toegang tot een nieuw levens- en werkveld. Deze techniek valt onder de categorie regressie en wedergeboorte. 
  • Je ervaart en leert een techniek die het mogelijk maakt contact te maken met voorouderlijke energie (talenten) en andere bronnen van energie zoals spirituele helpers en gidsen vanuit een transcendente staat. Deze techniek stelt je in staat om anderen hierin te begeleiden en uiteraard healings toe te passen. 
  • Je leert je eigen energie te monitoren en de ruimte waarin je werkt energetisch schoon te houden. Dit is vanzelfsprekend ontzettend belangrijk! 
  • Je leert ook jouw eigen aandachtsgebied en het aansluitende werkveld (talent) van het bewustzijn (beter) te herkennen en (verder) te verdiepen. 

De investering in geld is momenteel 999 euro voor deelname aan de volledige opleiding van zeven lesdagen. Dit is een tijdelijke actieprijs. Als je een lesdag onverwachts moet missen dan kun je deze, in overleg, inhalen in een andere groep. Tussen de lesdagen dien je vanzelfsprekend tijd te reserveren om met de lesstof aan de slag te gaan. 

Algemene en praktische informatie: 

Direct contact opnemen?